vineri, 19 aprilie, 2024

Soacra Iuliei, mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că femeia are probleme psihice

Distribuie:

Publicat:

Soacra mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că Iulia are probleme psihice. Femeia a declarat că este uimită să afle că aceasta a fost internată la Psihiatrie și consideră că nu a fost tratată corespunzător din moment ce peste câteva zile de la externare și-a luat viața.

Soacra mamei din Timișoara susține că nu știa nimeni de problemele psihice ale Iuliei, în afară de mama ei, și crede că tânăra de 33 de ani nu ar fi fost niciodată în stare să-și ia viața ei și a celor doi copii dacă ar fi fost tratată corespunzător în spital.

Soacra mamei din Timișoara, care s-a aruncat cu copiii de pe bloc, nu știa că Iulia are probleme psihice

Recent, s-a aflat că înainte cu doar câteva zile, Iulia fusese externată dintr-un spital de psihiatrie, acolo unde aceasta a avut nevoie de un medic specialist pentru problemele pe care le avea.

Femeia a ieșit din unitatea medicală pe semnătură și se pare că mama ei a fost cea care a scos-o din spital.

'Vrem să știm și noi cu cine a vorbit ultima dată Iuliana la telefon, cât de gravă era boala? Sunt multe întrebări.Nu știa nimeni că ea a fost la spital, nu știa nimeni de aceste probleme ale ei. Bănuiesc că știa doar cine a preluat-o la ieșirea din spital.

Eu nu am fost audiată. Vrem să știm ce a declanșat această nebunie, cineva a amenințat-o? Că putem să fim și noi în pericol, și familia ei', a spus soacra ei la Antena 3.

Soacra mamei din Timișoara, care a sărit de pe bloc cu copiii, crede că Iulia nu a fost tratată bine în spital

Soacra mamei din Timișoara, care a sărit cu copiii de pe bloc, mărturisește că probabil Iulia nu a fost nici tratată corespunzător în spital, dacă a fost lăsată să plece atât de repede.

Ea a mărturisit că tratamentul nu și-ar fi făcut efectul, iar aceasta a ieșit totuși din unitatea medicală și s-a întâmplat tragedia, care a șocat toată țara.

'Ea nu ar fi făcut niciodată această nebunie, dacă nu i-ar fi declanșat-o cineva sau poate nu a fost tratată corespunzător. Ea a cerut singură ajutor specializat.

Prima dată a fost internată două zile. Nu știu dacă e suficient pentru ce probleme a avut.

Nu știu cine a preluat-o, cine trebuia să aibă grijă de ea după. Nu știu dacă e posibil ca după acest diagnostic sa măi fie lăsată cu cei doi copii', a mai zis soacra Iuliei, Erzsebet Darcz.

Ce diagnostic a primit mama din Timișoara la Psihiatrie

Cu 10 zile înainte de tragedia în care au murit Iuliana și cei doi copii ai săi, după ce mama a decis să-și pună capăt zilelor cu copiii de mână, aceasta a fost internată la Psihiatrie.

Mama din Timișoara care s-a aruncat cu copiii de pe bloc a stat internată două zile la Psihiatrie și a fost externată pe 28 aprilie, chiar în ziua în care trebuia să se recăsătorească cu tatăl micuților, iar cinci zile mai târziu a făcut gestul necugetat.

Diagnosticul stabilit de medici a fost de uşoară depresie cu simptome maniacale şi simptome delirante.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img