vineri, 19 aprilie, 2024

Sorina Guță urmează să fie operată în Turcia. Cântăreața va fi supusă unei intervenții dificile

Distribuie:

Publicat:

Sorina Guță are mari probleme de sănătate, însă cântăreața speră că își va reveni cât mai curând. Ea a mărturisit la Antena Stars că urmează să fie operată în Turcia, acolo unde i s-a va schimba valva principală de la inimă.

Sorina Guță va fi operată în Turcia
Sorina Guță trece prin momente foarte dificile, asta deoarece cântăreața se confruntă cu grave probleme de sănătate. Ea trebuia să facă o operație în Turcia, însă inițial medicilor le-au fost teama că aceasta nu ar putea să supraviețuiască intervenției, dat fiind faptul că operația e destul de grea, iar starea ei nu e deloc una bună.

”Eu îi mulțumesc bunului Dumnezeu că mă simt mult mai bine decât am fost, am fost la turci, am stat internată 6-7 zile în spital, mi-au făcut toate investigațiile și au ajuns la concluzia că nu mă pot opera că am avut saturația foarte mică, 74, am avut tensiunea foarte scăzută, n-am avut oxigenul destul în plămâni și în sânge, sângele l-au găsit foarte inflamat de la țigări”, a spus Sorina Guță la Antena Stars.

Ulterior, ea a precizat că medicii i-au dat un tratament și i-au spus să se întoarcă în țară urmând ca în câteva zile să o sune și să o cheme înapoi în Turcia, acolo unde va fi operată. Ea a precizat că îi va fi schimbată valva principală de la inimă, deoarece e distrusă și nu îi poate fi pus un stent.

”Mi-au dat un tratament că mi-au zis că nu-și asumă riscul să mă opereze că s-ar putea să nu mă mai trezesc, mi-au dat un tratament, la urmă a intrat la ei Ramadanul și mi-au dat tratament de 2-3 săptămâni și m-au trimis acasă în România și mi-au zis că mă sună ulterior pentru operație.

În 9 zile maxim sper să mă sune și să mă duc înapoi pentru operație. Valva principală de la inimă și care pompează sângele și duce oxigenul în plămâni e distrusă, trebuie schimbată valva principală”, a mai zis Sorina Guță.

Operația costă în jurul a 13.000 de euro

Cântăreața a mărturisit că în momentul de față are peste 10.000 de euro strânși, bani de care a făcut rost prin donații, cu ajutorul lui Tzancă Uraganu, dar și a celor de pe Tik Tok care au decis să o ajute. Ea mai are de pus doar câteva mii de euro pentru a putea să achite în totalitate intervenția, dar și tratamentul costisitor la care urmează să fie supusă post-operator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img