marți, 19 martie, 2024

Speak a fost nevoit să doarmă în aceeași cameră cu o cunoscută vedetă din showbiz și nu s-a așteptat să pățească una ca asta: „În țurca goală, lângă patul meu”

Distribuie:

Publicat:

Cu cine a împărțit Speak camera în emisiunea lui Nea Mărin? Nu-și închipuia că i se va întâmpla una ca asta.

Speak a avut parte de o experiență amuzantă în urmă cu ceva timp, când a participat la emisiunea lui Nea Mărin. La un moment dat, a fost nevoit să doarmă cu Giani Kiriță, dar nu și-a imaginat ce avea să urmeze.

Giani Kiriță a dormit dezbrăcat lângă Speak: "Îi zic: auzi mă, dar nu-ți iei, totuși, ceva pe tine?"

Speak i-a povestit lui Pavel Bartoș, pe care l-a avut invitat în cadrul podcastului său, despre o experiență amuzantă, pe care a trăit-o cu ceva timp în urmă.

Artistul a dezvăluit că participa la emisiunea moderată de Nea Mărin atunci când a fost nevoit să împartă camera în care dormea cu Giani Kiriță, care îi era coleg. Totul a decurs normal între ei până când, la un moment dat, cântărețul s-a trezit cu fostul fotbalist gol pușcă, lângă el: "Și eu am avut această experiență cu dormitul gol lângă cineva, un băiat, culmea! Filmam la Nea Mărin și nu știu cum am ajuns eu să dorm în cameră cu Giani Kiriță.Și acum, îți dai seama, mă duc eu la baie, îmi fac eu tabieturile, tot, și intru în cameră. El dezbrăcat! M-am speriat! Mai erau și paturile foarte aproape unul de altul.

Contionuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img