sâmbătă, 2 martie, 2024

Stefan Stan s-a despartit de Bianca lui! “Da, e adevarat…”

Distribuie:

Publicat:

”I-am zis ca o iau de nevasta, ea a acceptat!” Erau vorbele lui Stefan Stan, in urma cu doar patru luni. Doar ca situatia s-a sucit cu 180 de grade! Artistul s-a despartit de Bianca, tanara care devenise, la scurt timp dupa ce s-au placut, ”aleasa”.

Stefan Stan, primul castigator al concursului ”Vocea Romaniei”, si-a cladit, incepand cu acea frumoasa zi din viata lui, o cariera muzicala. Si a ajuns acum un celebru cantaret foarte solicitat, atat pentru concerte, cat si pentru diferite evenimente, nunti, botezuri, onomastici. Cunoscut drept un mare crai din showbiz-ul autohton, Stefan Stan si-a spus, la un moment dat, ”STOP”. A facut-o atunci cand privirea lui si a Biancai s-au intersectat, la o ”adunare generala” cu prietenii comuni.

Nedezlipiti au fost de atunci, mai mult, ea s-a mutat la artist dupa cateva luni de la inceputul relatiei. ”E prima oara cand vad altfel o relatie! Si e si cea mai lunga, are un an si ceva”, marturisea, entuziasmat, Stefan Stan. Doar ca totul pare a se fi destramat. Stefan e acum singur.

Celebrul cantaret si Bianca si-au luat o pauza in urma cu mai bine de o luna. De atunci nu s-au mai vazut, nu s-au mai auzit nici macar la telefon. Aceleasi surse spun ca relatia ar fi distrusa iremediabil. Se pare ca diferenta de gandire foarte mare dintre ei ar fi fost prinicipala cauza a despartirii.

Iar Stefan ar fi fost cel care a decis separarea. ”Da, e adevarat, s-au despartit. Sunt putine sanse ca ei sa devina din nou un cuplu. Este o separare, de proba, cum ar veni, dar nu-i mai vad impreuna. El a fost cel care a vrut asta, si-a asumat-o”, a dezvaluit un apropiat al vedetei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img