joi, 25 aprilie, 2024

„Știam că asta urmează” Cum și-a dat seama Carmen de la Sălciua că Marian Corcheș urmează să o ceară în căsătorie? Artista a dezvăluit totul

Distribuie:

Publicat:

Detaliile care i-au trădat intențiile lui Marian Corcheș! Cum și-a dat seama artista de intențiile sale?

Carmen de la Sălciua se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Profesional, lucrurile merg strună și urmează să lanseze două piese noi, care cu siguranță vor ajunge pe primele poziții în trending, iar din punct de vedere sentimental,

aceasta este în al nouălea cer. În urmă cu câteva zile, iubitul ei a cerut-o în căsătorie și nu oriunde, ci în Dubai, dar nici oricum, ci a pus la cale un plan care să o lase fără cuvinte pe artistă. Iată cum a cerut-o Marian Corcheș de nevastă pe Carmen de la Sălciua! 

Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei o va cere! A povestit totul pe rețelele de socializare

Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare și mereu gata să le satisfacă internauților toate curiozitățile despre ea. Astfel că nu e nimic ieșit in comun să organizeze sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram. Un fan a profitat de ocazie pentru a aflta toată povestea cererii în căsătorie, iar Carmen de la Sălciua a fost mai mult decât încântată să dea toate detaliile.

Marian Corcheș a fost foarte atent și a plănuit până la cel mai mic detaliu totul, însă imediat cum aceasta a pășit în camera de hotel și-a dat seama! Ea este convinsă că actualul ei iubit este un dar de la Dumnezeu și că nu-i va fi doar soț, ci o va face și mămică în viitor. 

„Toată ziua am umblat și ne-am plimbat…până au început să mă doară picioarele.

I-am spus că ar fi bine să ne întoarcem la hotel” A fost o zi plină, dar el tot trăgea de timp…fără să știu că, de fapt, la hotel se pregătea marea surpriză. Personalul de la hotel a aranjat totul într-un mare fel! Și totul a fost pregătit așa cum le-a spus el. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img