vineri, 29 martie, 2024

SURSE – Se organizeaza rezistenta din PSD: opozitie la Liviu Dragnea

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, conduce cu mana de fier partidul, dar acest mod de a conduce a lasat victime in urma. Oameni din partid care au muncit pentru victoriile electorale au fost lasati in afara echipei de guvernare si acesta este un afront greu de inghitit de catre unii.

Surse din PSD ne-au explicat ca se construieste un soi de tabara de opozitie impotriva lui Liviu Dragnea, o tabara care va sta tacuta pana la momentul potrivit, de teama unor eventuale represalii.

”Avem multi oameni nemultumiti de modul in care conduce Liviu Dragnea si sunt multi cei care abia asteapta momentul potrivit pentru a-i lua gatul. Sa nu credeti ca nu mai exista opozitie in interiorul PSD”, a explicat un fost ministru din Guvernul Ponta, citat de stiripesurse.ro.

Cei care incearca sa construiasca opozitia la Liviu Dragnea sunt, in principal, fostii ministri care au ramas apropiati de Victor Ponta si care au fost eliminati din toate jocurile de Liviu Dragnea.

Pe langa acestia mai exista si oameni care faceau parte din echipa lui Liviu Dragnea, erau in plina ascensiune si sperau la un portofoliu in Guvern, insa Dragnea le-a naruit sperantele intr-o singura noapte. Surse din PSD ne-au explicat ca exista o lista de ministri pregatita si agreata de partid, dar cu o noapte inainte de prezentarea oficiala, Dragnea a facut schimbari majore, iar unii dintre oameni au fost executati.

”Dragnea stie ca exista aceasta opozitie, se astepta, doar ca nu-l intereseaza. Este puternic si are toate cartile in mana, dar niciodata nu se stie cand se schimba lucrurile si atunci ei vor sari sa-l decapiteze”, ne-a explicat un lider PSD, apropiat de Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img