joi, 28 martie, 2024

Tânără din Vatra Dornei, bătută cu bestialitate de iubit, chiar înainte de nuntă

Distribuie:

Publicat:

O tânără din Vatra Dornei a fost la doar un pas de a-și pierde viața, după ce a fost bătută cu bestialitate chiar de către partenerul ei de viață. Cei doi urmau să se căsătorească în curând și să își jure iubire pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu, însă tânăra are acum nevoie de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma loviturilor extrem de grave, femeia a ajuns de urgență la spital, pe mâinile medicilor. În ceea ce îl privește pe cel care ar fi trebuit să îi devină soț, bărbatul este de negăsit, iar oamenii legii sunt pe urmele lui.

Tânără din Vatra Dornei, bătută cu bestialitate de iubit

Tânăra a fost bătută chiar în fața tatălui iubitului ei. Bărbatul nu a intervenit, ci l-a încurajat pe fiul său să o lovească mai tare pe cea care ar fi trebuit să îi devină soție. Femeia a fost bătută minute în șir.

Tot incidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere. Femeia a fost bătută în casa pe care iubitul ei o deține în Vatra Dornei. Tot pe imagini, se vede și cea de-a treia persoană implicată, despre care femeia spune că este tatăl iubitului ei.

Așadar, cel care ar fi putut să îi devină socru l-a încurajat pe fiul său să o bată mai tare. Cei doi parteneri de viață locuiau de mai mulți ani în Olanda, însă zilele trecute s-au întors în România, pentru că urma nunta.

Iubitul victimei este acum de negăsit

Nimeni nu știe cu exactitate de la ce a pornit totul, însă, potrivit primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, se pare că mărul discordiei ar fi fost gelozia, iar bărbatul și-ar fi ieșit din minți.

Deși a fost bătută grav, femeia a reuşit să ajungă pe picioarele ei la unitatea de primiri urgenţă din Vatra Dornei, potrivit Observator.ro. Femeia a rămas internată în spital, în secţia de chirurgie.

Poliţiştii i-au luat declaraţie femeii de 38 de ani şi urmează să deschidă dosar penal, conform aceleiași surse. Polițiștii nu au reușit să îl găsească deocamdată pe iubitul femeii, în vârstă de 41 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img