miercuri, 27 septembrie, 2023

BACALAUREAT 2013. Cum s-au descurcat elevii la proba orala: “Erau cuvinte foarte grele!”

Distribuie:

Publicat:

In judetul Vaslui s-au înscris la examenul de Bacalaureat 3475 de elevi, 2950 din seria curentă si 525 din seriile anterioare.
“La partea a doua am răspuns la o întrebare despre timp, cum văd eu timpul, iar la prima parte am avut un text care apartinea stilului publicistic în care era prezentat un interviu. Eu zic că m-am descurcat foarte bine chiar dacă nu a fost foarte usor. Membrii comisiei nu au fost nici exigenti dar nici nu m-au ajutat, totul a fost foarte serios”, a spus Marian Avadanii de la Liceul “Stefan Procopiu” din Vaslui.
“Am avut multe emotii dar cred că m-am descurcat bine. Mi-a picat stilul publicistic, un text si cateva întrebări, iar la al doilea subiect a trebuit să vorbesc despre importanta Internetului. Sper ca la probele viitoare emotiile să fie mai mici, oricum m-am pregătit bine”, a spus Ionut Barcă de la Liceul “Stefan Procopiu”.
“A trebuit să vorbesc despre importanta titlului. Ar fi putut să îmi cadă un subiect mai usor. Am avut un text despre modul în care titlul influentează eventualii cititori, nu am înteles bine continutul, erau cuvinte foarte grele, cu care nu m-am mai întalnit. Membrii comisiei nu m-au ajutat, sincer, mai mult m-au încurcat”, a spus Ioana Izabela Sarbu, elevă a Liceului Teoretic “Emil Racovită”
“Subiectele au fost usoare, un text argumentativ, trebuia să spun ce tip de text este, opinia mea despre text si să dau niste exemple. Pot să spun că membrii comisiei m-au ajutat foarte mult”, a spus Petronel Motău, elev al Colegiului National “Anghel Rugină”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img