joi, 28 martie, 2024

Tânăr căutat de autorităţile belgiene, depistat la controlul de frontieră, la Albița

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova căutat de autorităţile belgiene pentru săvârşirea de infracţiuni contra persoanei, pe teritoriul Belgiei.

La sfârșitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară,  pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele tânărului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Belgia, la data de 31.05.2022, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea de infracțiuni contra persoanei (loviri și alte violențe), pe teritoriul Belgiei.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img