vineri, 19 aprilie, 2024

Tânăr imobilizat in mijlocul Husului. Jandarmii au ridicat de pe strada un cutitar care venise sa se bată la oraș- FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore ! 

Stirea initiala :  Un tânăr in varsta de 24 de ani a fost imobilizat de jandarmii huseni in seara zilei de vineri, 30 Decembrie, in zona Romarta din centrul muncipiului Husi . Conform informațiilor noastre, un tanar din localitatea Rosiori din comuna Bunesti-Averesti, a provocat un scandal in spatiul public iar asupra sa a fost descoperit un obiect ascuțit (cuțit), cu lama de 38 de centimetri . Conform martorilor de la fata locului, cetățeanul asupra căruia a fost găsit acel obiect ascuțit avea un comportament dubios si recalcitrant, atragând atenția tuturor. Acesta ar fi venit pregătit la Husi pentru a se bate cu cineva. Din fericire totul s-a sfârșit cu imobilizarea tanarului. 

Conform informatiilor bzv.ro, tanarul a plecat din comuna Bunesti-Averesti cu o masina la ocazie, inarmat fiind de acasa cu acel cutit urias. A venit in municipiul Husi dupa ce a purtat pe reteaua de socializare o discutie in contradictoriu in urma careia cei doi si-au dat intalnire la oras pentru a-si “masura mușchi” . Doar interventia prompta a jandarmirilor si spiritul civic al celor care au vazut evenimentul a facut ca seara de 30 decembrie sa nu fie una sangeroasa .

“ În data de 30.12. a.c., în jurul orei 20:30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune pe raza municipiului Huși, în urma unui apel 112, a fost solicitat să intervină pe strada General Teleman deoarece un tânăr înarmat cu un cuțit amenința persoanele de față și tulbura ordinea publică.

La fața locului a fost identificat făptuitorul, care la vederea jandarmilor a început să se manifeste agresiv, drept pentru care a fost imobilizat. În imediata apropiere a acestuia a fost identificat, cu ajutorul martorilor, un cuțit cu lama de 38 de centimetrii folosit de bărbat pentru a amenința persoanele de față. În urma perchiziției corporale a mai fost găsit asupra bărbatului un spray iritant-lacrimogen.

Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost condus la sediul Poliție municipiului Huși, unde i-au fost întocmitele actele de constatare pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. În continuare cercetările sunt efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși. “declara cei de la Jandarmeria Vaslui

Politistii au demarat o ancheta iar agresorul pana la aceasta ora este liber sa circule unde doreste . Aceasta este pozitia IPJ Vaslui:

“La data de 30 decembrie 2022, ora 20.28, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat tulbură ordinea și liniștea publică, în municipiul Huși, în zona străzii General Teleman.

Un echipaj al I.J.J. Vaslui, deplasat în temeiul sesizării, a identificat un bărbat care ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, proferând amenințări.

Totodată, acesta ar fi purtat și agitat, pentru a amenința, un corp tăietor-înțepător.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale.” declara cei de la IPJ Vaslui.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img