Tânăr teribilist în Huși: a acroșat un gard și o țeavă de gaz, apoi s-a oprit într-un gard de pe contrasens – FOTO

0
5629

Un eveniment rutier care putea avea urmări grave s-a petrecut ieri dimineata pe strada Căpitan Nicolae Cisman, în municipiul Huși, chiar în gardul Liceului Tehnologic “Ioan Corivan”. Incidentul a avut loc miercuri, 29 mai, și l-a avut ca protagonist pe un tânăr șofer, care deține permisul de conducere de doar două luni.

În dimineața fatidică, tânărul se afla în autoturismul marca Logan împreună cu trei colegi de la Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”. Potrivit martorilor oculari, șoferul rula cu viteză prin zonă, încercând să își demonstreze abilitățile de conducere, în ciuda faptului că era un șofer începător.

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, izbindu-se de un gard și o țeavă de gaz, pentru ca ulterior să ricoșeze pe contrasens în gardul Liceului Tehnologic “Ioan Corivan”. Din fericire, pe trotuarele din apropiere nu se aflau pietoni în acel moment, evitându-se astfel o posibilă tragedie.

La fața locului au intervenit imediat pompierii Secției Huși pentru a asigura măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI), având în vedere avarierea țevii de gaz. Polițiștii sosiți la fața locului au efectuat un test alcoolscopic, care a arătat că șoferul nu consumase alcool. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul localnicilor, subliniind importanța respectării regulilor de circulație și a adaptării vitezei la condițiile de drum, mai ales pentru șoferii începători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.