Ștefan Bănică, nevoit să anuleze brusc un concert din cauza problemelor de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă artistul: „Sper să-mi revin cât mai repede”

Publicat:

Ștefan Bănică a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă în această perioadă. Ce le-a transmis fanilor?

Ștefan Bănică a anunțat că nu poate urca marți seară pe scena unui restaurant din Capitală, unde ar fi trebuit să susțină un concert. Artistul  se confruntă cu probleme medicale.

Ștefan Bănică s-a ales cu o laringită acută, care i-a afectat corzile vocale

Ștefan Bănică a fost nevoit să facă un anunț trist pentru cei care îl așteptau în această seară pe scenă, în cadrul unui concert organizat înainte de Mărțișor. Din păcate, artistul a dezvăluit că abia mai poate vorbi din cauza unei laringite acute, iar acum va trebui să facă pauză vocală: "Îmi pare tare rău să mă aflu în situația de a nu putea cânta în această seară la Berăria H din București, concert programat din decembrie

anul trecut. Nu pot vorbi deloc, am o laringită acută, care mi-a afectat corzile vocale.", a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina lui oficială de Facebook.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img