sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Teodorovici: ‘Domnul Citu nu mai este in stare sa propuna, asa ca face apel la cetateni’

Distribuie:

Publicat:

Ministrul  de Finanțe, Eugen Teodorovici, a precizat că România nu are o imagine negativă la forurile superioare de la Bruxelles.

„Este o premieră atât pentru mine, ca ministru al Finanţelor, cât şi pentru dumneavoastră, cu ocazia unei moţiuni simple, atât de simple… Chiar le spuneam colegilor din Camera Deputaţilor că în Senat colegii din Opoziţie sunt mai puţin dispuşi să dea curs spectacolului politic decât în Cameră. Nu ştiu dacă m-am înşelat, dar cel puţin un prim pas a fost făcut, nu oricum şi nu de către oricine. Chiar mă întrebam când îşi va epuiza resursele oricum limitate de creaţie literară, redutabilul economist, respins şi exclus de mediul bancar pentru fapte reprobabile, domnul senator Cîţu (Florin Cîţu, senator PNL n.r). Şi iată că ceea ce mă aşteptam să se întâmple s-a întâmplat chiar mai repede. Prin lipsă de inspiraţie, deşi cu mari aspiraţii, domnul Cîţu nu mai este în stare să propună, aşa că face apel la cetăţeni pentru a-l ajuta să poată scrie de fapt copia de la ei, câteva idei care să-l poată aduce la tribuna Parlamentului ţării. Şi acest lucru se întâmplă după tentativa patetică de a mă dovedi un trădător şi un mare spion rus, într-o încercare disperată de a-şi justifica şi luna aceasta încasarea salariului, de altfel plătit din banii contribuabililor”, a spus Teodorovici.

Ministrul de resort a menţionat, totodată, că România este bine văzută şi bine primită la conducerea Consiliului Uniunii Europene în perioada exercitării Preşedinţiei, informează dcbusiness.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img