sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au descoperit intr-o autoutilitara aproximativ 30.500 de tigarete si 660 pungi seminte prajite de floarea soarelui, destinate comercializarii, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente justificative.

Luni,30 martie, in jurul orei 13.30, pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere si control in zona de competenta, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu au oprit in trafic, pentru control, pe raza orasului Murgeni, judetul Vaslui, o autoutilitara marca Dacia, inmatriculata in judetul Vaslui,  condusa de cetateanul roman  Danut L., in varsta de 28 ani.

“In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport si a documentelor de insotire a marfii, politistii de frontiera au descoperit un numar de 1517 pachete de tigari, de diferite marci, cu timbru de acciza Romania, precum si 660 pungi seminte prajite de floarea soarelui care nu  erau trecute in avizul de insotire a marfii. Lucratorii nostri au sanctionat societatea in cauza cu amenda contraventionala in valoare de 10.000 lei, iar bunurile in valoare totala de 21.559 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Danut L. a declarat ca este angajatul unei societati comerciale din Barlad care are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare si nealimentare, atributiile sale constand in a distribui produsele pe care le transporta.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite