marți, 28 martie, 2023

Publicat:

Traian Basescu anunta, inainte de a-si incheia mandatul de presedinte, ca in prima zi in care nu va mai fi la Cotroceni, se va inscris in PMP. Au trecut 7 zile, iar fostul presedinte nu a facut pasul spre PMP asa cum ii ceruse Elena Udrea, ci dimpotriva.

Basescu s-a inteles cu Cristian Diaconescu, iar acesta l-a invitat sa se inscrie in Fundatia Miscarea Populara. Asta, pentru ca imaginea lui Basescu sa ramana aceeasi ca pana acum.

”Nu stiu si nu e important de ce nu s-a inscris Basescu in partid. Nu e nicio competitie intre Fundatie si Partid.”, a declarat Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscare Populara, la B1 TV.

Insa, Basescu e dat de gol de oamenii din PMP. Adrian Radulescu, fostul sau consilier si acum membru al PMP, a anuntat ca presedintele a ales. Va merge la Fundatie, dar va colabora cu Partidul. Radulescu a facut si o gafa: va imparti si capra si varza, facand o analogie nefericita intre presedintii Fundatiei si ai Partidului.

”Daca vrea sa fie liber, se inscrie in Fundatie. Eu mai degraba il vad in Fundatie decat la Partid. Daca ar alege Partidul, ar cobori prea mult. E o decizie excelenta de a merge la Fundatie. Presedintele va colabora cu Partidul. Asa, va imparti si capra si varza.”, a spus Radulescu la B1 tv.

stiripesurse.ro

 

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite