joi, 30 mai, 2024

Traian Basescu ‘DA DIN CASA’ – Ce interese SEPARATE au Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in scandalul pe Legea offsore

Distribuie:

Publicat:

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, se implică în scandalul pe Legea offshore. După ce astăzi la presiunea ALDE și UDMR legea a fost retrimisă în comisii pentru dezbatere, Traian Băsescu a reacționat dur pe Facebook.

 

"Dar interesul României ?

În Parlamentul României este o bătălie fără menajamente pentru legea offshore care vizează taxarea extracţiei de gaze din Marea Neagră.

„Atleţii” bătăliei sunt Dragnea şi Tăriceanu.

Tăriceanu vrea taxe cât mai mici pentru a-şi satisface clientela şi a răspunde pozitiv loby-ului OMW şi EXXON, în timp ce Dragnea,supărat că nu a fost dus în America, se răzbună şi introduce taxe care fac practic necompetitive pe piaţă gazele româneşti din Marea Neagră favorizând astfel GAZPROM.

În această dispută purtată de cei doi aranjori prin servitorii de meserie Iulian Iancu pentru Dragnea şi Varujan Vosganian pentru Tăriceanu, lipseşte un element esenţial: INTERESUL ROMÂNIEI .

Mă întreb, de unde până unde, deciziile în privinţa unui subiect precum resursele de gaze ale ţării sunt gestionate de doi preşedinţi de partide sau de preşedinţii celor două camere.

Unde este guvernul, unde sunt specialiştii, unde este interesul României", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img