vineri, 29 martie, 2024

TURNEUL CORTURILOR LA BARLAD

Distribuie:

Publicat:

Departamentul Dezvoltare Moldova Nord din cadrul Federației Române de Rugby organizează ediția I a proiectului „Turneul corturilor”. Competiția se desfășoară în afara calendarului oficial și se adresează echipelor de minirugby și de old-boys, Bârladul fiind primul oraș care „ va sparge gheata”.

In zilele de 20 si 21 mai, pe stadionul „Rulmentul”, se vor disputa partide la categoria U10 și la veterani. Pe 20 mai, între orele 10-12, se vor întrece copiii, până acum fiind înscrise echipe din Pașcani (județul Iași), Gura Humorului și Ipotești (județul Suceava), Vetrișoaia și Tanacu (județul Vaslui), Focșani (județul Vrancea), precum și micuții legitimați la Clubul Sportiv Școlar Bârlad. Între orele 12-15 și a doua zi, vor juca patru echipe de “veterani”: Dacii liberi – Iași, Prietenii rugbyului din Bucovina – Suceava, Fiii Vrâncioaiei – Focșani și Old Balls – Bârlad.

Proiectul își propune creșterea numărului de practicanți și a competițiilor de minirugby în Moldova, promovarea intensă a jocului cu „ balonul oval” , socializarea între echipele de old-boys și cele de minirugby.

Dupa Barlad competiția se va organiza in  Iași (22-23 iulie), Suceava (12-13 august) și Focșani (26-27 august). Organizatori sunt asociațiile județene de rugby din Vaslui, Iași, Suceava și Vrancea, în colaborare cu echipe din orașele gazdă și diverși sponsori.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img