joi, 28 martie, 2024

Udrea face justitia praf: „Un om a murit pentru ca nu ….

Distribuie:

Publicat:

Fostul deputat Elena Udrea are o reactie dura dupa decesul miliardarului Dan Adamescu, spunand intr-o postare pe Facebook ca un „om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte pe mine si pe Traian Basescu, asa cum i-au cerut procurorii DNA”.

„Un om a murit pentru ca nu a vrut sa minta si sa ma denunte pe mine si pe Traian Basescu, asa cum i-au cerut procurorii DNA. Da, daca Dan Adamescu ar fi spus ceva despre mine, ar fi scapat de acuzatii si astazi ar fi fost in viata. Dar ar fi insemnat sa minta, pentru ca nici macar nu ma cunostea… Si omul acesta a avut onoare si a preferat sa devina victima Sistemului, care isi alege tintele si face justitie in functie de cine ii este adversar.

Dar altii nu au fost la fel de curajosi, nu au avut onoare si au ales sa minta, sa spuna ce isi doreau procurorii sa auda ca sa ma poata aresta si acuza… Vazand soarta lui Adamescu, ii inteleg ca nu au vrut sa pateasca la fel si le iert frica si lasitatea.
Vezi si: Udrea, despre trecerea in rezerva a lui Coldea

Stiam ca sunt tinta 0 a Sistemului dupa dezvaluirile pe care le-am facut despre capii lui, Coldea si Kovesi. Oameni de afaceri, angajati din minister, politicieni, cunoscuti, erau presati la DNA sa faca denunturi despre mine. Am spus public si lucrul acesta inca de atunci, am facut plangere la CSM si…nimic. CSM-ul a ignorat plangerile mele dar ma sanctioneaza pe mine ori de cate ori spun ceva despre abuzurile din justitie, iar cei mai multi dintre voi ati preferat sa va lasati manipulati si sa ma invinovatiti.

Intr-o zi, si nu e departe ziua aceea, toti care sunt parte la abuzurile petrecute si care inca se mai intampla, vor raspunde.

Si poate societatea va intelege ca orice abuz tolerat doar pentru ca se intampla cuiva care nu ne place se va intoarce ca un bumerang impotriva ei. Dar pentru aceasta trebuie intai sa ne vindecam de ura si sa refuzam sa ne mai lasam dezbinati. Pentru ca Sistemul a reusit sa preia puterea in Romania sadind ura si provocand dezbinarea poporului. Atat de simplu, de clasic in instaurarea unei dictaturi…”, a scris Elena Udrea pe pagina de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img