vineri, 29 septembrie, 2023

Ultima fotografie oficială cu regina Elisabeta tocmai a fost publicată! Detaliul care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Distribuie:

Publicat:

Cu doar câteva ore înaintea înmormântării, în ziua în care lumea urmează să își ia rămas bun de la Regina Elisabeta, o a doua fotografie cu suverana a fost făcută publică.

Palatul tocmai a publicat ultima fotografie oficială a reginei

În imagine, Regina Elisabeta a II-a poartă doua broșe cu diamante, primite de la tatăl său la împlinirea vârstei de 18 ani. Zâmbetul larg al reginei, un zâmbet contagios, după cum îl descriu inclusiv nepoții săi. Chiar și Arhiepiscopul de Canterbury a declarat, într-un interviu pentru CNN, că Regina avea un deosebit simț al umorului.

În fotografie, monarhul poartă, de asemenea, și cercei cu perle și diamante și un colier cu trei rânduri de perle.

La prima vedere, cerceii par cei pe care Prințesa de Wales i-a purtat de patru ori în ultima săptămână pentru a-i aduce un omagiu regretatului monarh.

Pe de altă parte, colierul pare să fie același pe care Regina l-a purtat în ultima fotografie făcută publică, la întâlnirea cu prim-ministrul Liz Truss la Castelul Balmoral, cu doar câteva zile înainte de moartea ei.

De-a lungul vieții, Regina a adunat o colecție semnificativă de bijuterii, formată din moșteniri de familie, comori de neprețuit și cadouri de la lideri mondiali.

Monarhul a fost rareori văzut fără diamante, perle sau pietre prețioase care să îi împodobească hainele, comentatorii regali sugerând uneori că folosea piesele pentru a transmite semnale nerostite, scrie dailymail.co.uk.

O atenție deosebită era acordată broșelor. Majestatea Sa alegea adesea una cu legătură cu persoana, țara sau organizația pe care o vizita.

Se crede că Regina avea peste 100 de broșe în colecția ei.

Fotografia dezvăluită chiar înaintea înmormântării a fost făcută la castelul Windsor, în luna mai a acestui an, la Jubileul de Platina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img