joi, 28 martie, 2024

Ultimatum pentru Guvernul Grindeanu. Liviu Dragnea finalizeaza raportul de evaluare

Distribuie:

Publicat:

Soarta Guvernului Grindeanu s-ar putea decide astazi. Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat ca, in aceasta seara, va fi gata raportul de evaluare a programului de guvernare.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca spera ca raportul privind evaluarea programului de guvernare sa fie gata duminica, iar saptamana viitoare sa fie convocat Comitetul Executiv National al partidului.

“Duminica seara, sper ca raportul de evaluare sa fie gata. Este un raport amplu, nu este evaluarea ministrilor, este evaluarea programului de guvernare, care este, de fapt, obiectivul acestei evaluari. Luni, marti, miercuri vom discuta probabil si cu ministrii si cu prim-ministrul si la finalul discutiilor vom prezenta o decizie in Comitetul Executiv National, care nu stiu exact cand va fi”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca, dupa ce va fi gata raportul de evaluare guvernamentala, ar trebui sa aiba o discutie si cu presedintele Klaus Iohannis pe aceasta tema.

“Dupa raportul de evaluare guvernamentala cred ca trebuie sa fie o discutie si cu presedintele, indiferent ce decizie vom dori sa luam. E bine ca presedintele sa fie informat privind stadiul implementarii programului de guvernare, ca vorbim de Romania”, a mentionat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img