miercuri, 17 aprilie, 2024

Un barbat din Banca a ranit cu un cutit o femeie de 38 de ani din Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Banca au reţinut un bărbat, din comuna Roșiești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 48 de ani, din localitatea Roșiești, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că, în data de 6 noiembrie, ora 04.30, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, aflat într-o autoutilitară, bărbatul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Berezeni, județul Vaslui, provocându-i, cu un cuțit, o plagă tăiată la nivelul capului. Totodată, acesta ar fi proferat, față de persoana vătămată, amenințări cu moartea și alte vătămări.

Ca urmare a agresiunilor, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 5 – 6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 9 noiembrie, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbatul de 48 de ani măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img