Un bărbat din Suceava a spart un magazin și a furat două iaurturi, o pâine și o roșie. Le-a spus polițiștilor că era flămând. Cu ce pedeapsă s-a ales

Publicat:

Magazinul din satul Baia a fost spart, iar proprietarul a dat alarma încă de la primele ore ale dimineții, atunci când și-a dat seama că magazinul alimentar pe care îl deține a fost jefuit. Un bărbat din județul Suceava este cel care a spart supermarketul. În fața anchetatorilor, bărbatul a mărturisit că era flămând.

Bărbatul din Suceava susține că a fost ”nevoit” să spargă magazinul din sat, deoarece îi era foarte foame și nu avea ce să mănânce. Așa că a mers în toiul nopții la supermarketul respectiv și ”a trecut la treabă”.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că era flămând

Conform primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, bărbatul a reușit să ia din interiorul supermarketului două iaurturi, o pâine și o roșie. Proprietarul magazinului din Baia l-a găsit pe bărbat chiar în interior.

Atunci când și-a dat seama ce s-a întâmplat cu magazinul său, patronul a sunat imediat la numărul unic de urgență 112, pentru a reclama că o persoană a spart geamul și a pătruns în interior, potrivit Antena3.ro.

Lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr.7 Mălini au ajuns de urgență la fața locului. Într-adevăr, bărbatul se afla în interiorul magazinului. Și-a recunoscut fapta, în fața oamenilor legii din Suceava.

Bărbatul a spart un geam cu un coș de gunoi

Bărbatul a mai spus că a folosit un coș de gunoi pentru a sparge un geam, pe unde a intrat în magazin. Tot el a mărturisit că îi era prea foame, acesta fiind motivul pentru care a recurs la un astfel de gest.

Suceveanul a mâncat două iaurturi, o pâine și o roșie până când l-au prins polițiștii. A desfăcut și un pachet de țigări, dar nu a apucat să-l înceapă, conform aceleiași surse.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tentativă furt calificat și rămâne de văzut ce se va întâmpla cu bărbatul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img