joi, 28 martie, 2024

UN BETIV A PUS PE JAR AMBULANTIERII BARLADENI

Distribuie:

Publicat:

 Nu e nici prima si nici ultima oara cand ambulantierii trebuie sa acorde primul ajutor unui betiv. Fara o legislatie corespunzatoare asa se  va intampla mereu.  Dar ce pateste cel care pune pe drum degeaba , de trei  ori Ambulanta, si care se afla in mrejele lui Bachus? Nimic. 
 Un barbat de 33 de ani, din satul Hrasca, comuna Coroiesti fara asigurare medicala s-a prezentat la Compartimentul de Primire Urgente de trei ori. Prima oara s-a consemnat vineri, la ora 17.46, cand un echipaj al Ambulantei Murgeni l-a preluat pe individ si l-a lasat in grija medicilor barladeni cu „agitatie psihomotorie”. Barbatul se afla in sevraj (lipsa alcoolului) si se manifesta violent. A plecat, respectiv fugit, din spital fara  acordul personalului. A intrat in primul birt unde a baut de nu a n-ai stiut de el. La   ora 23.40 a fost adus din nou la Urgente si a fost diagnosticat de doctori  cu  „stare de ebrietate”. A luat-o din nou la pas, respectiv la golit pahare, iar a doua zi, la ora 12.25, a facut din nou cunostinta  cu medicii barladeni. De aceasta data,  nu doar ca a baut alcool, ci s-a si  scrijelit putin, asa ca diagnosticul cadrelor sanitare  a fost „tulburare de comportament, tentativa autolitica,  plagi  taiate superficiale torace si abdomen”.                                                                                                                                              
Datorita acestui diagnostic a ajuns la  Psihiatrie, unde a ramas internat dupa ce a primit ingrijirile medicale corespunzatoare.  Individul  este „client” vechi al lor, de-a lungul timpului fiind internat de mai multe ori in aceasta sectie. . 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img