duminică, 3 martie, 2024

Un profesor antivaccinist din Iași, concediat după ce și-a terorizat elevii: „Îi arăt eu cum să se poarte cu un profesor dacă nu știe”

Distribuie:

Publicat:

Dascălul pornise o campanie anti-vaccinare pe grupul cu elevii săi, pe care nu doar că-i obliga să citească informațiile, ci îi jignea și avea un comportament extrem de agresiv.

Un profesor, antivaccinist convins, de la Liceul Teoretic Lascăr Rosetti din Răducăneni, din județul Iași, a plătit cu funcția, după ce a început să distribuie materiale cu informații menite să-i descurajeze pe elevii săi din a se imuniza împotriva virusului SARS-CoV-2.

Nu doar propaganda anti-vaccin i-a lăsat cu un gust amar pe elevi, dascălul era extrem de agresiv în exprimare și adesea îi jignea și îi amenința.

Iată o parte dintre mesajele pe care tinerii erau siliți să le citească! 

Profesorul a contestat decizia de concediere în instanță

Elevii săi se plâng de comportamentul absolut inacceptabil pe care profesorul lor l-a afișat pe un grup de pe rețelele de socializare, acolo unde acesta era foarte activ și le trimitea materiale de informare anti-vaccin copiilor. Bărbatul era un antivaccinist declarat și încerca să-i convingă și pe cei din jurul său să-i urmeze calea, doar că nu a prea avut succes.

Când a văzut că elevii săi nu-i împărtășesc convingerile propagandiste, a trecut la jigniri și amenințări. Mama unui elev i-a atras atenția că nu are un comportament tocmai adecvat. 

"Domnule profesor, vreau să cred că aici este doar o glumă proastă din partea dvs și astăzi nu vă simțiți ok. Nu cred că un profesor are asemenea discuții cu elevii dumnealui”, i-a transmis mama unui elev. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img