joi, 18 aprilie, 2024

UPDATE: O mare de oameni si multa durere la inmormantarea huseanului Ciprian MELINTE – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Durere multa la inmormantarea huseanului Ciprian Melinte, care a decis sa-si incheie socotelile cu viata in dimineata zilei de vineri, 17 februarie. Un semn ca i-a parut rau ca a murit ar fi putut interpretat prin starea vremii, o ninsoare abundenta.

Luni, 20 februarie, cortegiul funerar a plecat de la capela in jurul orei 12:30 si s-a deplasat pe strada Mihai Kogalniceanu, iar apoi pe strada 1 Decembrie si pe strada Alexandru Ioan Cuza, cu oprire in fata cafenelei si a locuintei raposatului.

Cei care au dorit sa-si ia ramas bun de la Ciprian au fost imbarcati in autobuze, din cauza vremii nefavorabile. De pe strada Alexandru Ioan Cuza, cortegiul a virat la stanga si a urcat pe Bulevardul 1 Mai, iesind mai apoi pe strada Calea Basarabiei, pana la cimitirul “Sfantul Toma”. La poarta cimitirului, sicriul a fost scos din masina mortuara si purtat pe brate pana la groapa, de cei mai apropiati prieteni ai fostului afacerist. Oameni simpli, familia si prietenii lui Ciprian Melinte aveau ochii plini de lacrimi si fetele impietrite de durere.

DUMNEZEUL SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

UPDATE: @Cortegiul funerar al răposatului afacerist Ciprian Melinte va pleca luni, 20 februarie, începând cu ora 12:00 dinspre capela “Divinei Indurări” către Cimitirul “Sf. Toma”, acolo unde Ciprian va fi înmormântat.

UPDATE – CONDOLEANTE: Trupul neinsufletit al afaceristului CIPRIAN MELINTE, a ajuns la Husi. A fost depus la capela

Durere fara margini in apropierea pranzului, cand trupul neinsufletit al fostului afacerist CIPRIAN MELINTE, a ajuns la capela “Divinei Indurari” din municipiul Husi.

Toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu, pot merge la capela “Divinei Indurari”, din apropierea Bisericii Catolice” Sfantul Anton” (pe strada din spatele pompierilor). Luni, 20 februarie, cortegiul funerar se va indrepta catre Cimitirul “Sf. Toma”, acolo unde Ciprian va fi inmormantat.

Dumnezeu sa-l ierte!

@UPDATE: Afaceristul husean Ciprian MELINTE si-a pus capat zilelor vineri, 17 februarie, in podul restaurantului “EMPIRE”, unde era actionar

Terifianta descoperire a facut-o chiar o ruda, care a sunat imediat la numarul unic de urgenta 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj al ambulantei, insa pentru Ciprian Melinte nu se mai putea face nimic. In consecinta, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul.

Rudele si cei apropiati afaceristului sunt ingenunchiati de durere si nu isi explica gestul. Ciprian Melinte, 41 de ani, a fost, in primul rand, un familist convins, sot si tata de gemene. In al doilea rand, un afacerist de succes al municipiul Husi, desfasurandu-si activitatea pe mai multe planuri. Pentru o foarte scurta perioada a fost chiar si consilier al municipiului Husi, demisionand la putin timp dipa ce a preluat mandatul de consilier din cadrul CL HUSI .

Niciodata nu s-ar fi putut gandi cineva ca, in spatele unui om foarte pozitiv si activ in societate, se pot ascunde astfel de ganduri. Facea mult sport, vara circula in majoritatea timpului cu un scuter si era un tip care tinea foarte mult la imaginea sa, imbracandu-se cu stil.

Pana in acest moment, nu se cunoaste motivul real. Ce se vehiculeaza acum sunt doar zvonuri si barfe locale.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

STIREA INTIALA: Clipe de groaza pentru apropiatii cunoscutului om de afaceri Ciprian Melinte, din municipiul Husi. Acesta a fost descoperit, in urma cu cateva minute, fara suflare, in podul restaurantul sau, de pe strada Calea Basarabiei. La fata locului s-a deplasat un echipaj al ambulantei care a declarat decesul barbatului. Nu se stie pana in acest moment care ar fi cauza pentru care afaceristul husean a decis sa isi puna capat zilelor. VOM REVENI CU DETALII!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img