joi, 28 martie, 2024

„Va fi cireașa de pe tort a acestei petreceri”. Georgiana Lobonț a dezvăluit care este mare surpriză de la nunta lui Armin Nicoară

Distribuie:

Publicat:

Este o seară specială pentru Armin Nicoară și Claudia Puican, cei doi având parte de o nuntă specială în Turcia. Jurnaliștii WOWbiz.ro au aflat detalii inedite de la petrecere, iar Georgiana Lobonț ne-a spus și care va fi „cireașa de pe tort”.

Armin Nicoară și Claudia Puican se bucură de momente superbe la nunta din Turcia, petrecerea având loc într-un resort de lux din Turcia.

De la eveniment nu lipsesc nici artiștii și nici prietenii apropiași sufletului lor, iar atmosfera este una incendiară.

În Antalya, alături de Armin și Claudia a mers și Georgiana Lobonț, artista având și un mesaj special pentru cei doi îndrăgostiți. Pe lista de artiști prezenți la petrecerea lui Armin și a Claudiei se mai numără și Fane Bănățeanu, Vlad Mihuț și Andrada Cerna, iar în Turcia s-au deplasat și rudele, dar și cei mai apropiați prieteni.

Ce le urează Georgiana Lobonț celor doi îndrăgostiți

Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu Georgiana Lobonț și au aflat ce le transmite artista celor doi îndrăgostiți la marele eveniment. Vedeta a ales trei lucruri esențiale în orice relație de cuplul reușită.

„Le transmit tot binele din lume, iubire, fericire și înțelegere”, a povestit Georgiana Lobonț, pentru WOWbiz.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img