vineri, 19 aprilie, 2024

VAMA ALBITA: Barbat cautat de autoritatile din Germania, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si predat autoritatilor competente  un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat  de arestare si predare sau extradare pentru savarsirea de infractiuni contra persoanei.

Sambata, 10 iunie , in jurul orei 16.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, Tudor B., cu cetatenie romana si R.Moldova, in varsta de 35 de ani, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitara si o remorca, ambele inmatriculate in Romania.

“La controlul de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat de arestare si predare sau extradare, emis de autoritatile din Germania, deoarece persoana avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea  unei infractiuni contra persoanei pe teritoriul Germaniei. ” declara MIRICA IRINA -purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Barbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img