vineri, 19 aprilie, 2024

Vanghelie: “Candidez si din arest!”

Distribuie:

Publicat:

Marian Vanghelie a declarat vineri, dupa ce procurorii au efectuat perchezitii la Primaria Sectorului 5 in legatura cu intocmirea listelor electorale, ca DNA face presiuni si ca ce se intampla nu are legatura cu statul de drept, dar va candida in orice conditii.

“Ce se intampla nu are nicio legatura cu statul de drept. Candidatii sunt intimidati”, a declarat Marian Vanghelie, vineri, dupa ce procurorii DNA au ridicat mai multe documente de la Primaria Sectorului 5.

Vanghelie s-a plans ca ”fetelor” de la partid li s-au luat laptopurile cu care venisera ”de acasa”. ”Noi cum incepem sa lucram in campania electorala?”, a spus el, indignat pe motiv ca DNA ar vrea sa ii ia dreptul de a candida.

“Pe mine nu au reusit sa ma intimideze si sa ma retraga. Puteam sa stau linistit acasa, dar demnitatea mea e atat de mare ca o vreau inapoi. (…) Orice dosar incearca sa imi faca, acum candidatura lui Marian Vanghelie nu mai poate fi oprita. Sunt pe lista si daca ma aresteaza. Fac campanie din arest pe Facebook”, a mai spus Vanghelie, care a precizat ca agresiunea facuta de DNA este peste orice limita.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca mai multi angajati din cadrul Consiliului Local al Sectorului 5 au adunat datele personale ale unor locuitori ai Sectorului 5, creandu-si astfel o baza de informatii, folosita, incepand cu anul 2016, pentru a fi intocmite listele electorale. Acestea contineau numarul minim de sustinatori necesar depunerii candidaturii pentru functia de primar al Sectorului 5 a lui Marian Vanghelie. Astfel, exista suspiciunea ca o parte din semnaturi sunt false.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img