joi, 18 aprilie, 2024

Vaslui: Liga de Est ataca podiumul Nationalelor de taekwon-do

Distribuie:

Publicat:

Sportivii de la CS Liga de Est Vaslui se pregatesc intens pentru competitia majora a acestui inceput de an, Campionatul National la taekwon-do, care va avea loc in perioada 11-12 martie.

Antrenorul Mihai Hondru va participa la Iasi cu 62 de sportivi si spera sa revina cu medalii: “Ne pregatim intens pentru acest prim concurs. Avem sportivi valorosi si sunt convins ca unii se vor regasi pe podium. Se munceste mult, iar unii sportivi au deja experienta competitionala”.

La Campionatul National de la Iasi care participa 19 cluburi sportive si 340 sportivi.

CS Liga de Est Vaslui este reprezentat de 39 juniori III (6-12 ani), 7 juniori II (12-14 ani), 6 juniori I (14-18 ani), 10 senori, 4 antrenori, 4 arbitri si foarte multi suporteri.

Competitia se desfasoara pe perioada a doua zile, la 5 probe de concurs: tull (individual si echipe), lupta (individual si echipe), tehnici speciale (individual si echipe), spargeri forta (individual si echipe) si lupta traditionala.  

Prezenta clubului vasluian la concurs este sustinuta de Consiliul Judetean Vaslui, Primaria Vaslui, SC Badotherm-AMC Vaslui, SC Pancris SRL Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img