marți, 16 aprilie, 2024

Vaslui: Marcel Chiorean, integralist in amicalul cu Cipru, scor 1-1

Distribuie:

Publicat:

In aceasta perioada, nationala Romaniei, Under 16, se afla intr-un stagiu de pregatire in Cipru. Din lotul pregatit de selectionerul Sorin Colceag se regasesc si trei jucatori de la Sporting Juniorul Vaslui. Este vorba despre Gelu Grigoras, Marcel Chiorean si Auras June. Acestia au evoluat si in amicalul cu echipa similara a Ciprului. Dintre cei trei, doar Marcel Chiorean a fost integralist. Grigoras a fost trimis pe teren in minutul 71, iar June a fost schimbat in minutul 66.

Partida s-a disputat la Paralimni, in Cipru, acolo unde tricolorii se pregatesc inca din 1 februarie, iar unicul gol al echipei antrenate de Sorin Colceag a fost marcat de Daniel Toma in minutul 78. Juniorii romani ar fi putut chiar castiga partida, acestia avand numeroase ocazii in repriza secunda, cea mai mare dintre acestea fiind in minutul 70 cand Munteanu a tras in bara transversala.

Cele doua reprezentative de juniori se intalnesc si joi, 9 februarie, intr-un meci revansa, programat tot la Paralimni, de la ora 15. Revenirea in tara va fi pe 11 februarie, iar lotul va ramane la Buftea in cantonament pentru “dubla” cu Italia. Cele doua partide se vor disputa pe 14 februarie, de la ora 15, si pe 16 februarie, de la ora 11.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img