vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: Prefectul Isabel BOGDAN si subprefectul Mircea GOLOGAN au avut luni,3 aprilie, o intalnire cu Ion Coser, consul al Republicii Moldova la Iasi- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Agenda intrevederii a avut ca tematica subiecte referitoare la situatia cetatenilor moldoveni de pe teritoriul judetului Vaslui.

 Prefectul Isabel BOGDAN a prezentat o informare general cu privire la situatia cetatenilor moldoveni si a celor cu dubla cetatenie, a numarului de persoane din Republica Moldova documentate cu permise de sedere, a celor ce domiciliaza in judetul Vaslui si au carte de identitate, a numarului de elevi moldoveni care studiaza in judetul Vaslui, precum si detalii referitoare la procedurile juridice si administrative la care apeleaza cetatenii moldoveni pentru obtinerea pasapoartelor si permiselor de conducere. 
 
Consul Ion Coser a mentionat beneficiile prezentei in judet, in diferite domenii de activitate, a cetatenilor moldoveni sau cu dubla cetatenie – educatie, sanatate, sectorul economic.
 
Si pentru viitor, vor fi promovate si sustinute intalnirile intre reprezentantii Institutiei Prefectului-judetul Vaslui si Consulatul General al Republicii Moldova la Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img