vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: Presedintele FRF vine la Winter Cup

Distribuie:

Publicat:

Editia 2017 a Winter Cup a ajuns in partea finala a derularii. De ieri si pana duminica, cel mai important turneu de fotbal in sala din zona Moldovei aduce la start cele mai bune echipe din judet, alaturi de alte opt formatii din regiune. Organizatorii au impartit cele 16 finaliste in patru grupe. La Vaslui sunt prezente Auto Driver PremierSoft Iasi (campioana judetului vecin), Colloseum 2005 Iasi (ocupanta locului trei in sezonul trecut), UTI Iasi, Golden Boys Bacau (castigatoarea “Winter Cup” 2016), Capri Roman (vicecampioana orasului nemtean), Euro Impact Roman, Unirea Ruginoasa si Fenix Play, o echipa de top din Piatra Neamt.

”Numarul echipelor din afara judetului este mult mai mare fata de anul trecut, ceea ce demonstreaza seriozitatea organizatorilor. Winter Cup poate fi catalogat cel mai puternic turneu de sala din Moldova. Vin echipe cu jucatori cu experienta, ceea ce aduce un plus de valoare competitiei”, a declarat Bogdan Gheorghita, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, principalul organizator al Winter Cup.

La turneu si-a anuntat prezenta si presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu. Este pentru al doilea an consecutiv cand seful fotbalului romanesc vine la competitia de la Vaslui.

”Avem confirmarea. El va fi prezent duminica, in ultima zi a turneului, cand este programata si festivitatea de premiere. Apreciem faptul ca si-a facut timp si pentru aceasta competitie. Este o dovada de apreciere a muncii noastre. L-am invitat la turneu si pe seful Federatiei Romane de Minifotbal. Inca nu ne-a confirmat prezenta, insa speram sa ni se alature”, a mai spus Bogdan Gheorghita.

In acest an, pe langa Federatia Romana de Fotbal (FRF), s-a alaturat organizatorilor ca partener Federatia Romana de Minifotbal (FRMF). AJF mai este sustinuta de Primaria Vaslui, Directia Judeteana de Sport si Tineret, CS “Viitorul”, precum si de o serie de firme locale.

Componenta grupelor de la turneul Open: Grupa A-Golden Boys (Bacau), Fenix Play (Piatra Neamt), Spartanii, Alpinistii; Grupa B-Auto Driver Premier Soft (Iasi), Kapri (Roman), Euro Impact (Roman), Simba; Grupa C-Victoria Morandi, Colosseum 2005 (Iasi), Unirea Ruginoasa (Iasi), Atletic Club; Grupa D-Inter Traian, UTI-Magic Sport (Iasi), Red Star, AS Solidar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img