Victor Slav, gafa… erotica in direct la Kanal D: “Vrei sa o facem?!…

0
61

Victor Slav ”a comis-o” live, iar gafa sa a fost una… erotica. Totul a plecat de la un anunt care trebuia facut in timpul emisiunii, numai ca pe Victor l-a luat gura pe dinainte, cum se spune, asa ca mesajul a fost cu totul altul decat ar fi trebuit.

Alaturi de Cristina Dorobantu – poate emotionat, poate mult prea grabit -, Victor Slav le-a oferit telespectatorilor un moment cu adevarat… delicios.

“Nu vrei tu sa o facem?”, a intrebat-o Victor Slav pe colega lui prezentatoare Cristina Dorobantu, el corectandu-se imediat. “Saaa, sa facem anuntul impreuna! Romana e asa de ciudata, schimbi un cuvant si uite ce iese! Nu vrei tu sa facem anuntul impreuna?”, a intrebat-o ulterior Victor pe Cristina Mihaela Dorobantu.

“Il facem, daca tu vrei”, a raspuns ea. Victor Slav se referea, de altfel, la anuntarea celor 11 concurenti ai show-ului “Imi place dansul” de la Kanal D.

Victor Slav a vorbit despre o mare durere din viata sa

Sunt putini cei care stiu de drama cumplita prin care a trecut Victor Slav. Prezentatorul a dezvaluit, acum ceva vreme, ca ambele lui bunici au avut cancer la plamani, diagnosticul fiind pus la doar trei luni distanta.

„Ambele mele bunici au avut cancer la plamani, metastaza. Ele s-au imbolnavit la trei luni distanta una de cealalta. Doctorul mi-a spus ca nu se mai poate face nimic si mi-a divulgat modul in care se va sfarsi. Bunica care a facut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatalui nu a mai putut sa respire si s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea”, spunea Victor Slav la vremea respectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.