vineri, 29 martie, 2024

Victoria Traian-FC Garceni, sambata, ora 18

Distribuie:

Publicat:

Sambata, de la ora 18.00, au loc meciurile tur din cadrul barajului de promovare in Liga a III-a, faza in care campioana Ligii a IV-a din judetul Vaslui, FC Garceni, va evolua in deplasare in compania formatiei care a castigat campionatul in judetul Braila, Victoria Traian. La echipa vasluiana nu sunt probleme de lot, toti jucatorii sunt apti de a evolua si a lua o prima optiune la accederea in Liga a III-a.

“Nu avem probleme de lot, toti jucatorii sunt apti pentru partida tur. Noi ne dorim sa castigam acest meci. Important e sa nu ne facem de rusine. Am increde in baietii mei. Sunt capabili sa se mobilizeze si sa faca o figura frumoasa.  Nu stim nimic despre viitoarea adversara, insa important e sa ne facem jocul nostru si sa scoatem maximum”, a declarat Sorin Scutelnicu, primarul comunei Garceni.

Echipa de fotbal FC Garceni a devenit campioana Ligii a IV-a in judetul Vaslui dupa ce a castigat pe 11 iunie, cu 3-2, finala cu FC Vaslui. De mentionat faptul ca echipa antrenata de Cristian Soldan a castigat si Cupa Romaniei – faza judeteana, dupa ce a invins-o in finala, cu 6-3, dupa executarea loviturilor de departajare, de la 11 m, pe Vitis Suletea, decisivi pentru formatia castigatoare fiind fotbalistii experimentati Petrut, Ignat, Ilisanu si Mihai Apostu, acesta din urma fiind desemnat jucatorul meciului.

Meciurile de baraj pentru accederea in Liga a III-a se disputa in sistem eliminatoriu, turul urmand a avea loc sambata, 17 iunie, la ora 18, iar returul pe 24 iunie, ora 17.30.

Pentru dubla cu Victoria Traian, FC Garceni este sustinuta financiar de Grupul Plantagro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img