vineri, 19 aprilie, 2024

Victorie decisiva pentru Simona Halep! Sportiva merge mai departe in sferturile turneului de la Madrid

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep o invins-o miercuri pe Samantha Stosur, cap de serie numarul 16 si locul 19 WTA si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid. O performanta remarcabila a reusit si Sorana Carstea, care a invins-o in optimi pe japoneza Misaki Doi (nr. 53 WTA).

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in sferturile de finala ale Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de aproape 6 milioane de dolari.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 8 WTA, o va intalni pe jucatoarea americana Coco Vandeweghe, locul 20 WTA, in primul meci de pe arena Manolo Santana, incepand cu ora 13.00.
Meciul Soranei Cirstea, locul 83 WTA si beneficiara a unui wild-card, cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 17 WTA si cap de serie numarul 14, va fi al treilea de pe arena Arantxa Sanchez-Vicario si va incepe cel mai probabil in jurul orei 16.30.

Stosur – Halep 4-6 6-4 4-6. Simona Halep inchide meciul cu un game la zero si se califica in sferturile de finala, acolo unde o va intalni pe CoCo Vandeweghe.

Simona Halep si Sam Stosur s-au reintalnit la mai putin de doua luni de la un meci memorabil, jucat tot in optimi, pe cimentul de la Miami.

Constanteanca a reusit atunci o revenire entuziasmanta, care merita pusa intr-un top al celor mai mari “comeback”-uri ale jucatoarei antrenate de Darren Cahill.

In acel meci, intors de la 0-1 la seturi si 2-5, cu minge de meci salvata, Simona si-a aratat pentru prima data clasa in acest an, pentru ca a reusit sa gaseasca doza perfecta de agresivitate in momente cheie, a reusit lovituri castigatoare si mental, a fost acea “Fighter Girl” care impresiona cu Azarenka la US Open, cu Jankovic la Indian Wells, sau cu Keys la Wimbledon. Meciul insa nu a reusit sa o propulseze mai departe pe Halep, ea fiind invinsa in meciul imediat urmator de Konta, in trei seturi, cu o cadere clara in decisiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img