VIDEO! Delia a facut misto de Elena Udrea pe scena de la ”Cerbul de Aur”!

0
31

Delia s-a numarat printre artistii care au concertat in a treia zi a festivalului ”Cerbul de Aur” si a incheiat seara cu un concert extraordinar. Extravaganta cantareata nu a ratat ocazia si a luat-o peste picior pe Elena Udrea.

Vineri seara, 31 august, Delia a urcat pe scena amplasata in Piata Sfatului din Brasov, unde a sustinut un concert de zile mari la Festivalul Cerbul de Aur 2018.  In timpul show-ului, ce a fost de-a dreptul fabulous, Delia a ironizat-o pe fosta blonda de la Cotroceni. Artista a schimbat versurile de la piesa ”Despablito”.  Mai exact, artista a spus ”Costa Rica” in loc de ”Puerto Rico”.

Versurile sunt:  ”Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico” – tradus in romana:  ”Vreau sa raman insarcinata in Puerto Rico”. Pe scena din Piata Sfatului versul a sunat astfel: ”Quiero quedarme embarazada en Costa Rica/ Vreau sa raman insarcinata in Costa Rica”, – locul unde se afla fosta Elena Udrea.

Delia a rabufnit dupa ce a coborat de pe scena “Cerbul de Aur” 2018

In ciuda faptului ca ea a incins atmosfera, prestatia ei fiind fara greseala, spectatorii nu au rezonat cu talentata cantareata si nu au aplaudat-o frenetic. Atitudinea acestora a infuriat-o la culme pe jurata de la “X Factor”, care a avut o replica acida pe scena, dar si dupa show, sustin surse din backstage-ul evenimentului. “Era foarte suparata ca oamenii din Brasov au fost mai reci si nu au aplaudat-o asa cum si-ar fi dorit, in conditiile in care a dat totul in spectacol. A parasit locul vociferand. Si-a revenit apoi si, dupa ce a privit lucrurile la cald, s-a relaxat”, au dezvaluit persoane de la fata locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.