joi, 18 aprilie, 2024

VIDEO. Un paramedic SMURD loveste cu un parizer in cap un pacient intubat in ambulanta

Distribuie:

Publicat:

Imagini șocante în România publicate pe un grup de Facebook. Un pacient intubat aflat într-o ambulanță este batjocorit de un paramedic SMURD care îl lovește cu un parizer în cap.

După apariția imaginilor, IGSU a reacționat vehement

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, filmate într-o ambulanță SMURD, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență dezaprobă ferm atitudinea manifestată de acest paramedic, în relația cu victima.

Pentru identificarea imediată a persoanei responsabile și aplicarea măsurilor în consecință, am solicitat unităților subordonate documentarea situației și comunicarea urgentă a datelor și informațiilor care să facă posibil acest lucru.

În sprijinul acțiunilor întreprinse la nivel instituțional, adresăm public rugămintea ca toți cei care dețin indicii să vină în sprijinul demersului nostru și să ne li pună la dispoziție.

Asigurăm opinia publică/cetățenii în slujba cărora personalul IGSU își duce misiunile la îndeplinire că astfel de manifestări nu vor fi tolerate, iar măsurile adoptate împotriva celor care aleg un astfel de comportament vor fi pe măsura faptelor lor."

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img