joi, 25 aprilie, 2024

Viorica de la Clejani: „Nu am vrut sa ma marit cu Ionita! Nu mi-a placut de el la inceput!”

Distribuie:

Publicat:

Viorica de la Clejani: „Nu am vrut sa ma marit cu Ionita! Nu mi-a placut de el la inceput!”. Unul dintre cele mai indragite cupluri ale muzicii de petrecere din Romania, Viorica si Ionita de la Clejani, vine sambata aceasta, la „2k1”, la Antena 1, cu dezvaluiri de senzatie despre viata de familie, despre modul in care s-au cunoscut si despre persoana care le-a unit destinele.

„Nu am vrut sa ma marit cu Ionita! Ca sa fiu sincera, nu mi-a placut de el la inceput, dar matusa mea m-a pus sa jur, pentru ca ea nu s-a maritat cu el, sa il iau. Si ii multumesc pentru asta!", va povesti Viorica in cea mai noua editie a emisiunii „2k1", completand faptul ca inainte sa se cunoasca pe Ionita, acesta a avut o relatie cu matusa ei.

Rand pe rand, o multime de intrebari spumoase despre viata de cuplu le vor da mari batai de cap concurentilor. Care dintre ei a fost mai indraznet si i-a facut mai multe avansuri celuilalt, care a fost cel mai scup cadou oferit sotiei la inceputul relatiei, ca sa o impresioneze, cu ce si-a atras sotul sotia in pat pentru prima data, ce parere a avut soacra mica atunci cand au anuntat ca se vor muta impreuna sau cu ce truc tin aprinsa flacara iubirii in casnicie, la toate aceste intrebari vor trebui sa raspunda invitatii Mirelei din aceasta editie – Viorica si Ionita de la Clejani, Roxana si Paul Gabor Iliescu si Oana matache si Arando Marquez.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img