sâmbătă, 25 martie, 2023

Vocea Rusiei il desfiinteaza pe Mihai Gadea. „Un linsaj mediatic in toata regula. O imagine dezolanta a lipsei de profesionalism”

Publicat:

Pana si site-ul Vocea Rusiei trateaza amplu prestatia realizatorului si directorului Antena 3, Mihai Gadea, in emisiunea in care a fost invitat liderul PNL, Crin Antonescu. Publicatia noteaza ca emisiunea a fost „un linsaj mediatic in toata regula”, oferind „imagine dezolanta a lipsei de profesionalism” a prezentatorului TV.

„Mihai Gadea a fost facut knock-out de Crin Antonescu, intr-o confruntare la care liderul liberal fusese chemat pentru un linsaj mediatic, dar din care a iesit invingator cu scor de forfeit”, scrie Vocea Rusiei.

„Faptul ca Mihai Gadea, starul si directorul Antenei 3, ii pregatise lui Crin Antonescu, Presedinte al Senatului Romaniei si al PNL, un linsaj mediatic in toata regula, a devenit evident inca din primele minute ale unei emisiuni anuntate cu surle si trambite. Ceea ce ar fi trebuit sa fie, in socotelile echipei Ponta-Voiculescu, punerea la zid a lui Antonescu in ochii opiniei publice, a ricosat cu un efect devastator pentru organizatorii evenimentului”, noteaza site-ul citat.

„A-i reprosa Presedintelui Senatului Romaniei ca s-a intalnit cu Presedintele Romaniei in chestiuni nedestinate publicului, prin urmare fara sa anunte presa ca se deplaseaza la Cotroceni, e o stupiditate demna de talibanii afgani in relatie cu pretinsa cruciada crestina impotriva lor. Liderii Romaniei nu au sub nici o forma obligatia de a-i da raportul lui Mihai Gadea despre ceea ce in orice tara normala se petrece in spatele usilor inchise”, mai scrie site-ul apropiat Rusiei.

„Eforturile Antenei 3 de corectare mediatica e esecului major al domnului Gadea din seara de 3 martie, excesiv mediatizat a doua zi, au fost intampinate cu deplina lipsa de considerare si deradere de publicul roman, conform reactiilor inregistrate pe internet. Orice comentariu in plus ar fi redundant”, adauga Vocea Rusiei.

Comentariile venite din partea site-ului Vocea Rusiei se inscriu intr-un lung sir de aprecieri asupra prestatiei stanjenitoare avute de Mihai Gadea in emisiunea cu Crin Antonescu. Majoritatea publicatiilor si analistilor au apreciat ca emisiunea a fost doar o tentativa esuata de linsaj mediatic din partea postului controlat de mogulul Dan Voiculescu, tentativa din care cel mai sifonat a iesit chiar directorul Antena 3, Mihai Gadea

Sursa: B1.ro

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite