sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Publicat:

Aceasta femeie are nevoie disperata de ajutorul nostru! Ramascan Ludmila, in varsta de 39 de ani, sufera de cea mai grava forma de cancer de piele – melanoma de gradul 4.

Povestea chinuitoare a Ludmilei incepe la Institutul Oncologic din Chisinau, unde a fost operata de melanom de gradul 3. In urma procedurii chirurgicale, pacienta nu a mai fost informata de catre medici despre starea ei de sanatate si nici despre faptul ca sufera de cel mai agresiv tip de cancer de piele, care progreseaza foarte rapid.

Zilele au trecut, iar Ludmila se simtea din ce in ce mai rau. Familia ei a fost nevoita sa caute urgent o solutie pentru a nu o pierde definitiv. 

Prin recomandarea primita de la o cunostinta, Ludmila a ajuns la Clinica Neolife din Bucuresti, despre care se spune ca este una dintre cele mai performante in tratarea cancerului. Dupa o investigatie amanuntita, medicii au constatat ca melanomul a evoluat la stadiul 4 intr-o singura luna. Practic, intreg corpul a fost invadat de boala necrutatoare – oasele, organele si in mare parte creierul si coloana vertebrala.

Medicii de la Neolife i-au dat o sansa de a-i prelungi viata, insa tratamentul este foarte costisitor.

Pe aceasta cale, cotidianul BUNA ZIUA VASLUI impreuna cu grupul Esti din Iasi daca…, demareaza campania de ajutorare a Ludmilei. Fiecare ora conteaza, deoarece boala progreseaza fara incetare. Copiii ei au nevoie disperata de mama lor, iar noi suntem singurii care o putem salva.

Donatiile se fac in conturile:

  • RO17RNCB0686149114290001 – pentru Romania si UE 
  • MD21FT222541300001333498 – pentru Republica Moldova

LUDMILA ARE NEVOIE DE 20.000 EURO, SUMA NECESARA PENTRU A-I SALVA VIATA! CLICK AICI PENTRU A DONA

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite