joi, 30 mai, 2024

Zestre importantă de medalii obținută de vasluieni la Europeanul de taekwon-do ITF – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cei 12 sportivi de la ACS Liga de Est Vaslui au fost pe podium la recentul Campionat European de taekwon-do ITF din Polonia.

Aceștia au obținut 9 medalii la individual și alte 14 la probele pe echipe. La individual s-au remarcat senioara Amalia Codreanu, campioană europeană la spargeri forță, și junioara Ștefania Filip, campioană europeană la tull 1 Dan.

Cele patru medalii de argint au fost obținute de Andrei Ionuț Chiriac, la tehnici speciale, seniori,  Georgian Manea, la spargeri forță seniori, Fabritzio Florin Ciobotaru, la spargeri forță juniori, și Teodora Elena Darie, la spargeri forță juniori feminin.

Bronz european au obținut Dumitru Iordachi, la tehnici speciale seniori, Ștefan Cosmin Frățian, la tull 2 dan seniori, și Andrei Ionuț Chiriac, la tull 2 dan seniori.

Pe echipe, vasluienii au obținut 8 medalii de aur, 2 de argint și alte 4 medalii de bronz.

Andrei Chiriac, Dumitru Iordachi și Ștefan Frățian au contribuit la titlul european obținut de România la tehnici speciale, seniori.

De asemenea, Georgian Manea și Ștefan Frățian au făcut parte din echipa României, campioană europeană la spargeri forță, seniori.

La juniori, Alexandru Ignat a obținut aurul mondial cu echipa de tehnici speciale. Aceeași medalie a mai fost cucerită de Karina Paula Bojoagă, cu echipa feminină de tehnici speciale, și Alexandru Ignat, cu echipa de tull.

Amalia Codreanu, senioare, și Teodora Elena Darie, junioare, au făcut parte din echipele care au obținut titlurile de vicecampioană europeană la tehnici speciale, respectiv spargeri forță.

Laura Isabela Munteanu și Amalia Teodora Codreanu au făcut parte din echipa României de Tull seniori feminin, care a obținut medaliile de bronz.

Ștefania Eliza Filip are alte două medalii de bronz pe echipe la Tull pre-juniori feminin și luptă pre-juniori feminin.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img