joi, 28 martie, 2024

Zodii care nu te vor ierta niciodata daca le-ai gresit

Distribuie:

Publicat:

Arunca o privire catre aceste trei semne zodiacale pentru a afla daca persoana cu care ai probleme e una dintre cele de la care nu vei obtine niciodata iertarea. Iata care sunt cele 3 zodii care nu iarta si nu uita niciodata daca le-ai facut rau:

Taur

Exista un motiv pentru care e un Taur, acela ca e incapatanat ca unul. El este genul de persoana care doreste sa iti auda scuzele, dar care nu le accepta. Nu ii place sa faca compromisuri, asa ca, daca situatia e putin cam complicata, el va fi primul care iese din ea. Intotdeauna se va gandi la ceea ce ai facut de l-ai suparat si probabil nu va mai avea niciodata incredere in tine. Daca te va ierta vreodata, probabil ca va dura foarte mult timp pana sa ajunga acolo, asa ca ai rabdare cu el!

Leu

Balanta nu te va ierta niciodata pentru ca te-a evitat atat de mult incat nici nu ti-a oferit ocazia de a-ti cere scuze fata de ea. Uraste confruntarile si poate chiar sa pretinda ca e totul bine cand, de fapt, nu te-a iertat niciodata. Nu fi surprins daca lucrurile vor lua o alta intorsatura intr-o zi! Probabil a primit mesajele de la tine si le-a salvat pentru orice eventualitate, dar nu iti va raspunde oricum. El e, de obicei, linistit si corect, dar cand e suparat, toata logica lui zboara pe fereastra si va apela la tacere o lunga perioada de timp. Nu va admite niciodata ca e suparata pe tine, dar tu vei stii acest lucru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img