Ce spune Bianca Dragusanu despre o impacare intre Victor Slav si Anda Adam

0
52

Bianca Dragusanu a vorbit despre o ipotetica relatie intre VictorSlav si Anda Adam si a facut cateva declaratii interesante despre cantareata. Invitata la ”Xtra Night Show”, Bianca Dragusanu a fost pusa in fata unei situatii ipotetice in ceea ce priveste o posibila relatie, casatorie, intre Victor Slav si Anda Adam.

„Poate ea a avut anumite antipatii fata de mine, pentru ca Victor a stat alaturi de ea sapte ani si n-a luat-o de nevasta. Ea si-a dorit foarte tare chestia asta. Apoi, el m-a cunoscut pe mine si m-a luat de nevasta dupa sase luni. Acum, iti dai seama ca in inima ei s-a simtit cumva…”,a spus Bianca Dragusanu, la „Xtra Night Show”. Bianca Dragusanu a tinut sa marturiseasca ca, din punctul ei de vedere, Victor Slav a facut o mare greseala atunci cand s-a cuplat cu ea.

„Eu am mare incredere in el. Este tatal copilului meu, este un om foarte echilibrat si foarte matur, el nu are cum sa faca alegeri gresite. Poate eu am fost cea mai gresita alegere a lui. Victor este foarte echilibrat, foarte calm, este fix opusul meu. Asa ar trebui sa fie el, viitorul el din viata mea… Eu nu caut.

Ce-i al meu e pus deoparte.
Eu sunt bine in primul rand cu mine. Eu sunt echilibrata, am banutii mei, am copilul meu, am casa mea, masina mea. Am. Daca o sa apara acel cineva care sa imi ofere protectie si sa ma potoleasca, foarte bine. Daca nu, e bine si asa”, a mai spus Bianca Dragusanu. Victor Slav si Anda Adam s-au despartit in urma cu sase ani, dupa o relatie indelungata. Bianca Dragusanu s-a despartit anul acesta de Victor, cu care are o fetita pe nume Sofia Natalia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.