Imagini șocante! Femeie cu copil în brațe, accidentată pe trecerea de pietoni la BUZAU – FOTO

0
1653

O dramă a avut loc în localitatea Smeeni, județul Buzău, când o tânără mamă de 21 de ani, care traversa o trecere de pietoni cu copilul ei în brațe, a fost lovită de un autoturism. Incidentul a fost capturat pe cameră și a șocat comunitatea locală.

Evenimentul tragic s-a petrecut pe drumul național DN 2C, când o femeie în vârstă de 21 de ani din Brădeanu se angajase pe trecerea de pietoni, ținând în brațe un copil în vârstă de doi ani. În acel moment, un autoutilitar condus de un șofer în vârstă de 65 de ani, originar din Pătârlagele, a lovit-o pe femeie în timp ce aceasta încerca să traverseze strada în zona marcajului pietonal.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, cele două victime ale acestui tragic accident rutier au fost imediat evaluate medical la fața locului. Femeia în vârstă de 21 de ani a fost apoi transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce copilul de doi ani a scăpat nevătămat în urma impactului.

IPJ Buzău a declarat: „Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoutilitara condusă pe direcţia Maxenu către Smeeni, de către un şofer în vârstă de 65 de ani, din Pătârlagele, a surprins şi accidentat o femeie pieton, în vârstă de 21 de ani, din Brădeanu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii în zona marcajului pietonal, având în braţe un copil, în vârstă de doi ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea femeii, care a fost preluată de ambulanţă pentru îngrijiri medicale.”

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragicul accident. Videoclipurile capturate de camerele de supraveghere de pe șosea vor juca un rol crucial în investigația în desfășurare pentru a determina vina și eventualele sancțiuni legale care urmează să fie aplicate în acest caz tragic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.