Accident rutier la Stoișești: pieton în vârstă de 83 de ani, lovit fatal de o mașină

0
105

Un tragic accident rutier a avut loc în seara zilei de luni, 20 noiembrie, în comuna Banca, localitatea Stoișești, unde un pieton în vârstă de 83 de ani a fost lovit fatal de o mașină. Evenimentul a avut loc în jurul orei 19:30, lăsând comunitatea locală șocată.

Potrivit primelor informații furnizate de autorități, victima, un bărbat în vârstă de 83 de ani, traversa strada în apropierea unei treceri de pietoni, când a fost surprins și lovit de un autoturism. La momentul impactului, victima a fost proiectată la sol, iar șoferul mașinii a oprit imediat pentru a acorda primul ajutor și a anunța serviciile de urgență.

La primul apel la numărul de urgență, victima era inconștientă, iar echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) B1 din substația Bârlad a fost trimis de urgență la fața locului, având la bord un medic pregătit să acorde asistența necesară.

Cu toate eforturile depuse de echipa medicală, la sosirea la locul accidentului, bărbatul de 83 de ani a fost găsit decedat. Medicii au constatat că acesta prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viața, confirmând decesul pe loc.

Autoritățile locale și forțele de ordine au intervenit prompt pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului. Șoferul implicat în tragedie a fost condus la sediul poliției pentru a oferi declarații și a se determina dacă ar fi fost implicat în vreun fel în producerea accidentului.

Familia victimei a fost informată despre tragicul eveniment, iar autoritățile își desfășoară ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului. Locuitorii din Stoișești sunt afectați profund de această pierdere și își exprimă compasiunea pentru familia îndurerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.