Tragedie în halta Dragalina din județul Vaslui: un bărbat a fost lovit de tren și și-a pierdut viața

0
224

În această seară, un tragic accident feroviar a avut loc în Halta CFR Dragalina, situată între gările Bârlad și Tutova. Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui a fost solicitat să intervină în urma un apel la numărul de urgență 112, la ora 21:15. Conform declarațiilor reprezentanților SAJ Vaslui, la fața locului a fost găsit un bărbat care a fost lovit de tren, iar eforturile de salvare au fost în zadar, acesta fiind declarat decedat.

Mecanicul trenului a fost cel care a alertat autoritățile, povestind că a observat victima întinsă pe calea ferată, însă nu a putut evita impactul. În ciuda intervenției rapide a ambulanței trimisă de la Bârlad, victima a fost constatată decedată, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Deocamdată, identitatea bărbatului decedat rămâne necunoscută, iar polițiștii au început ancheta pentru a elucida circumstanțele exacte în care s-a produs tragicul eveniment. Una dintre ipotezele luate în considerare este cea a sinuciderii, însă nu există încă confirmări oficiale în acest sens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.