duminică, 25 februarie, 2024

Pompierii militari bârlădeni au limitat un incendiu izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un aparat de aer condiționat – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Pompierii militari din Bârlad au intervenit cu promptitudine pentru a limita și lichida un incendiu izbucnit la anexa unei locuințe din municipiul Bârlad. Incendiul, provocat de un scurtcircuit la un aparat de aer condiționat, a pus în pericol întregul imobil, dar echipa de intervenție a reușit să prevină propagarea flăcărilor.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta deja la magazie, iar exista riscul de extindere către locuința principală. Cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii au reușit să gestioneze situația în timp util, evitând pierderi de vieți omenești sau intoxicații.

După aproximativ o oră de luptă cu flăcările, incendiul a fost complet stins. Cu toate acestea, pagubele materiale au fost semnificative, incluzând zece metri liniari de gard, șase scaune, un aparat de aer condiționat, două biciclete și chiar magazia în sine. De asemenea, circa 20 de metri pătrați de izolație din polistiren și bagdadie s-au deteriorat în urma incendiului.

Cu toate acestea, datorită eforturilor rapide și eficiente ale echipei de intervenție, locuința a fost salvată de la distrugere totală. Autoritățile încurajează cetățenii să fie vigilenți în ceea ce privește siguranța electrică pentru a preveni astfel de incidente nefericite în viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img