Amendă uriașă pentru pietoni! Ce să nu faci niciodată atunci când traversezi strada. În caz contrar, riști o amendă usturătoare

0
102

Impozantă penalizare pentru pietoni! Legea se modifică, astfel încât sunt interzise anumite acțiuni în timpul traversării străzii. În caz contrar, riști o penalizare substanțială!

Reprezentanții guvernamentali au propus un proiect de lege care va institui sancțiuni pentru pietonii care traversează strada – pe trecerea de pietoni – purtând căști și / sau cu ochii în telefon.

În plus, cei care vor traversa strada privind în telefon sau cu căștile în urechi ar putea fi sancționați. Conform propunerilor de modificare a Codului Rutier, pietonii care folosesc telefonul, căștile sau camerele de fotografiat în timpul traversării pe trecerea de pietoni ar putea primi penalizări în valoare de până la 435 de lei.

Impozantă penalizare pentru pietoni. Și utilizatorii de trotinete ar putea fi penalizați
De asemenea, și utilizatorii de trotinete ar putea fi sancționați. Aceștia trebuie să respecte, de asemenea, reguli stricte privind utilizarea telefonului sau a căștilor în timpul deplasării.

”Există anumiți pietoni care au această îndrăzneală, între ghilimele, de a traversa fără să aștepte câteva fracțiuni de secundă, pentru a vedea intențiile șoferului, pentru a vedea dacă acesta intenționează să oprească sau nu. Ei provoacă, în esență, aceste situații. Într-adevăr, sunt responsabili de producerea accidentului, sunt cauza morală, aș spune. Și mai mult, unii stau și cu ochii în telefon, purtând căști. Trebuie să fim vigilenți!”, declară Sorin Ene, specialist în conducere defensivă.

Propunerile pentru modificarea Codului Rutier au fost depuse la Senat, dar trebuie să fie votate favorabil și în Camera Deputaților pentru a deveni lege.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.