vineri, 19 aprilie, 2024

Șoferul drogat care a întrat cu mașina într-un polițist, disperat la IML: ”Să nu afle mama că moare…” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un individ care conducea sub influența drogurilor a intrat în coliziune cu un ofițer de poliție în timp ce încerca să evite un control al poliției în București. Ofițerul a suferit răni grave și a fost transportat la spital pentru tratament medical.

Potrivit relatărilor, a avut loc o urmărire dramatică pe străzile orașului, asemănătoare cu cele din filme. Un ofițer de poliție i-a cerut conducătorului auto să oprească pentru a fi supus unui test, în cadrul unei acțiuni de verificare a șoferilor sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.

În timpul interogatoriului la sediul Brigăzii Rutiere, șoferul s-a simțit rău și a necesitat intervenția unei ambulanțe, urmată de o mașină de poliție. Cu toate acestea, individul la volan a refuzat să oprească și a încercat să fugă, provocând o coliziune cu un ofițer de poliție și un alt vehicul de poliție. Mașina a fost abandonată câteva străzi mai departe, iar șoferul a încercat să scape, dar a fost reținut de forțele de ordine. Două femei martore care se aflau în mașină cu conducătorul auto în momentul incidentului au fost prezente și în timpul audierilor.

Șoferul a fost supus testelor cu aparatul DrugTest și etilotestul, iar rezultatele au fost pozitive în ambele cazuri.

Ulterior, șoferul și-a dat seama de gravitatea faptelor sale abia când a ajuns la Institutul Național de Medicină Legală (INML). În timp ce era examinat, a sunat acasă și i-a cerut tatălui său să nu-i spună mamei sale despre incident, menționând că a intrat în coliziune cu o mașină de poliție, dar fără să dezvăluie că a lovit un om.

Testul de droguri a relevat prezența cocainei în organismul șoferului. După ce i-au fost recoltate probe de sânge, acesta a fost audiat și reținut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

”Șoferul care s-a urcat drogat la volan și a fugit de poliție, cursă în care a lovit un agent și o autospecială, a început să-și dea seama de faptele lui abia la INML. Pe scaun, la analize, și-a sunat tatăl și i-a cerut să nu afle mama lui despre ce a făcut. I-a zis și că a lovit o mașină de poliție. Însă, nimic despre faptul că a lovit un om. ”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img