Un primar PSD a fost omorat

0
59

Crima oribila petrecuta in dimineata zilei de duminica,27 noiembrie. Un fost primar al PSD a fost gasit cu gatul taiat langa propria masina.

Tragedia s-a produs la Lunca Muresului, in judetul Alba. Fostul primar al localitatii, Ioan Rusu cunoscut ca fiind un om foarte instarit, se ducea la o intalnire pentru a da unei cunostiinte o suma de bani. Sotia fostului primar a sunat la politie dupa ce fostul edil nu a mai revenit acasa. Politistii l-au gasit cu gatul taiat, langa propria masina, Acum, oamenii legii au deschis dosar penal pentru crima. La aceasta ora, procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba, un echipaj de la Criminalistica, Politia si un medic legist fac cercetari la fata locului.

Din informatiile aflate pe surse de Ziarul Unirea, trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit in jurul orei 5.00 dimineata, pe o strada aflata la marginea localitatii, in apropierea dispensarului. Oamenii spun ca acesta era un om linistit, nu era recalcitrant si nu stiu sa fi avut conflicte cu cineva, conform ziarulunirea.ro.

sursa:stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.